Ana Maria Miron Trabalon utilitza les galetes o altres fitxers de funcionalitat similar (en endavant, “galetes”) per saber com utilitzes els nostres serveis i poder millorar-los. Ana Maria Miron Trabalon és responsable de les galetes i del tractament de les dades obtingudes a través d’aquestes, ja siguin pròpies o de tercers, decidint sobre la finalitat, contingut i ús del tractament de la informació recollida.

L’objectiu d’aquesta política és informar-lo de manera clara i detallada de què és una galeta, quina és la seva finalitat, quin tipus de galetes utilitzem i com configurar-les o en el seu cas desactivar-les.

Una galeta és un petit arxiu de text que s’emmagatzema en el seu navegador quan visita la nostra pàgina web i que guarda informació sobre la navegació que realitza. Algunes galetes resulten essencials per al bon funcionament de les pàgines web, com és el cas de les galetes tècniques o de personalització de la interfície d’usuari, encara que unes altres, com les galetes d’anàlisi o les de publicitat conductual, requereixen que l’informem i demanar el seu consentiment per a ser utilitzades per part nostra.

A continuació, i amb l’objectiu que pugui prestar un consentiment plenament informat, li detallem la informació de què és i quina és la finalitat de cada tipus de galeta.

Les galetes tècniques són aquelles que permeten a l’usuari la navegació a través d’una pàgina web, plataforma o aplicació i la utilització de les diferents opcions o serveis que en ella hi hagi, incloent la gestió i operativa de la pàgina web i activar les seves funcions i serveis, com, per exemple, identificar la sessió, accedir a parts d’accés restringit, recordar els elements que integren una comanda, realitzar el procés de compra d’una comanda, gestionar el pagament,… La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes pel que es consideren necessàries i no requereixen el seu consentiment.

Les galetes de preferències o personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l’aspecte que té de manera que l’usuari accedeixi al servei amb determinades característiques que poden diferenciar les seves opcions d’ús del lloc web a les d’altres usuaris, com, per exemple, l’idioma, el nombre de resultats a mostrar quan l’usuari realitza una cerca o la regió en la qual l’usuari es troba. Si és el propi usuari qui tria aquestes característiques, per exemple, marcant la bandera de l’idioma, es considera un servei expressament sol·licitat sempre que les galetes obeeixin exclusivament a la finalitat seleccionada de personalització. Com en el cas anterior, aquestes galetes no requereixen el seu consentiment.

Les galetes d’anàlisi o mesurament són aquelles que permeten comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web i així realitzar l’anàlisi estadística de l’ús que fan els usuaris de la web dels serveis prestats. La informació recollida s’utilitza en el mesurament de l’activitat dels llocs web o aplicació amb la finalitat d’introduir millores en els productes i serveis oferts pel responsable.

Les galetes de màrqueting o publicitat conductual emmagatzemen informació del comportament dels usuaris obtinguda a través de l’observació continuada dels seus hàbits de navegació, la qual cosa permet desenvolupar un perfil específic per mostrar anuncis rellevants i atractius per a l’usuari individual, i per tant, més valuosos per als tercers anunciants.

Ana Maria Miron Trabalon està utilitzant galetes pròpies i de tercers de tipus tècniques, personalització i anàlisi per a les finalitats que a continuació s’exposen en la següent declaració de galetes:

GaletaPròpies / TercersTipusFinalitatCaducitat
TADCIDwww.tripadvisor.comAnàlisiTripadvisor configura aquesta galeta per emmagatzemar un identificador únic per als usuaris, per ajudar-los a veure el contingut incrustat de Tripadvisor.10 anys
qtrans_front_languagewww.calanton.comNecessàriaAquesta galeta l’estableix el connector de WordPress qTranslate. La galeta s’utilitza per gestionar l’idioma preferit del visitant.1 any
PHPSESSIDwww.calanton.comNecessàriaAquesta galeta és nativa de les aplicacions PHP. La galeta s’utilitza per emmagatzemar i identificar l’identificador de sessió únic d’un usuari amb la finalitat de gestionar la sessió d’usuari al lloc web. La galeta és una galeta de sessió i s’elimina quan es tanquen totes les finestres del navegador.sessió
__vtwww.tripadvisor.comAltresSense descripció1 hora

Per a les galetes d’anàlisi necessitem el seu consentiment que podrem obtenir si prem el botó “Accepto” en el missatge d’informació que es mostra en accedir a la nostra pàgina web.

Si desactiva les galetes, podrà continuar accedint a la web però pot ser que la navegació per aquesta no sigui òptima i algun dels serveis oferts no funcionin correctament.

Si en un futur Ana Maria Miron Trabalon arribés a utilitzar tipus de galetes diferents a les contemplades en aquesta Política de Galetes per prestar nous serveis o fos necessari adaptar-la a noves exigències legislatives, us ho notificarem.

Pot permetre, bloquejar o eliminar les galetes instal·lades en el seu dispositiu a través del menú de configuració del seu navegador d’Internet, i pot configurar-lo perquè bloquegi les galetes o alerti a l’usuari quan un servidor vulgui guardar-les. Els següents enllaços proporcionen informació en relació amb com configurar i/o desactivar les galetes per a cadascun dels principals navegadors del mercat a fi que l’usuari pugui decidir si accepta o no l’ús de galetes.