És un apartament de concepte obert de 70.5 m2. La cuina i la sala són una sola peça per a poder disfrutar al cent per cent de la companyia.

Hi ha un lavabo complet i dues habitacions. Una d’elles amb un llit de matrimoni l’altre amb tres llits, amb possibilitat de posar un llit supletori.

Està totalment equipat. Té rentadora, rentavaixelles, microones, forn, placa de cocció, ximeneia, televisió i wifi.

I per últim destacar que té terrassa amb vistespiscina exterior (només funciona a l’estiu) i plaça de pàrquing.

Apartament
per a 3-6 persones
Rialp
Pallars Sobirà
Pirineus de Lleida

És el punt de partida d’innombrables activitats esportives i culturals

Esports

El riu Noguera Pallaresa passa per Rialp. És un dels millors rius per a practicar esports d’aigües braves, com són el ràfting, l’hidrospeed i el caiac.

A només 12 km hi ha l’estació d’esquí Port-Ainé, una estació familiar i amb una molt bona qualitat de neu. A prop hi ha Espot, Tavascan i Baqueira Beret.

El senderisme és una altra de les activitats destacades que es poden fer a la comarca. La major part de la comarca pertany al parc natural de l’Alt Pirineu i del parc nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. La bellesa del paisatge i dels petits pobles de la zona està assegurada.

Activitats culturals

Visites al romànic, a obradors d’artesans, a ecomuseus i museus… Hi ha moltes activitats culturals per a realitzar.

Gastronomia

Un dels punts forts de la nostra comarca és la gastronomia. Hi ha una variada oferta de bons restaurants i punts de venda de productes locals, com són els embotits i els formatges.

 

Per a més informació
trucar o enviar un mail

620 887 611
973 620 917
calanton@calanton.com

Nº HUTL-042154-04